Om oss

Den svenska maten – om livsmedelsstrategin är en blogg från Jordbruksverket. Här kan du läsa om händelser och nyheter i arbetet med att uppfylla livsmedelsstrategins mål. Vi berättar om hur vi främjar en ökad och hållbar matproduktion, en god djurvälfärd och en levande landsbygd i hela Sverige. Detta kryddar vi med nedslag i vad som sker i andra aktörers aktiviteter, nyheter och omvärldsbevakning, eftersom livsmedelsstrategin täcker hela livsmedelskedjan och en mängd aktörer och myndigheter. Blogginläggen är personliga och ett ledigare sätt att berätta om det som händer inom livsmedelsstrategin.

Kort och gott, du får ta del av hur vi och andra arbetar för ökad tillväxt, konkurrenskraft och hållbar utveckling i den svenska livsmedelskedjan.

LMS

Illustration: Itziar Castany Ramirez/Regeringskansliet

Spelregler

Jordbruksverket ansvarar för denna sida. Syftet med vår närvaro är att sprida information och öka dialogen med våra kunder. De meddelanden som skickas till oss blir allmän handling och kan därmed bli tillgängliga för andra. Vi sparar inga uppgifter om dig utöver din e-postadress om du valt att följa bloggen. Men alla inlägg och kommentarer på denna sida blir enligt offentlighetsprincipen allmänna handlingar och därmed tillgängligt för andra även om meddelandet inte visas publikt. På vår webbplats kan du läsa om hur vi behandlar personuppgifter 

Alla inlägg och kommentarer som kan uppfattas som kränkningar, hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografibrott, olaglig våldsskildring eller inlägg som strider mot upphovsrättslagen eller andra lagar kommer att raderas och om nödvändigt anmälas. Inlägg där enskilda individer utsätts för nedlåtande eller kränkande kommentarer raderas. Det här är heller inget politiskt forum där vi tillåter partipolitiska kommentarer. Även dessa kan komma att tas bort.

När det är möjligt informerar vi den som gjort inlägget att detta har tagits bort med en förklaring om varför. Vi förbehåller oss även rätten att blockera besökare som vid upprepade tillfällen bryter emot ovanstående regler för sidan. Blockering varar under minst en månads tid.